Dagen före dopparedagen

Nu sitter jag alltså här, kvällen före dopparedan och gäspar. Jag har just sett klart säsong 3 av Sex and the city, och konstaterar att jag därför måste träffa Isabell så snart som möjligt för få de kommande säsongerna till låns (och nej Isabell, det är inte bara därför jag vill träffa dig. Du är även min underbara vän som jag saknar!)

Klockan är bara 21.50 så jag kan inte gå och lägga mig än...och alla mina julklappar är helt färdigfixade...och vi har inget ätbart som jag är sugen på...och jag har kollat min mejl två gånger och vet inte vad jag ska göra framför datorn...= jag är rastlös. Hur som helst så taggar jag julafton imorrn, det kommer bli mysigt, och framförallt gott med julbord. Angående min rubrik tycker jag att dopp i grytan är en hemsk uppfinning som inte borde höra hemma på något så underbart som ett julbord. Så, nu har jag det sagt också.

Nu ska jag sluta blogga om oväsentligheter, jag ska istället försöka hitta mig nåt tidsfödriv de kommande timmarna. God jul på er alla, vi se som några dagar (några kilon tyngre)!

Att städa

Jag har något att erkänna.
Jag tycker att det är roligt, och jag får en kick av att städa mitt rum grundligt. Nalkande jul är ett ypperligt tillfälle att städa sitt rum grundligt, så därför gör jag det nu.*

Tyvärr delar min bror inte samma entusiastiska syn på detta. Jag föröskte få honom att rensa sin garderob nu innan jul (med min hjälp såklart, jag njuter ju av det), men icket. Så nu får jag inte genomföra någon mer garderobsrensing i år... (min egen garderob har redan fått en överdos av rensingar de senaste månaderna, så den är inte att tala om).

God jul och gott nytt städar-år önskar erat freak till vän!



*en parentes till det hela är att jag inte är ett städ-freak alltid. Jag njuter inte av att dammsuga mitt rum då och då, det måste vara grundligt. De gånger jag tar mig en dag till att verkligen städa rummet, det är dom dagarna jag pratar om. Nu borde jag sluta prata om det här och jag ska någon trovärdighet kvar...



För övrigt saknar jag min Kim.

Strålande jul

Idag var det dags för Manskör för Freds stora uppträdande. På grund av det har jag nu sett Östras julavslutning två gånger efter varandra, vilket på sina ställen var måttligt intressant. Männen skötte sig dock bra tycker jag, och det var ändå en mysig förmiddag.

Även fast Isabell skrattade gott åt min förra rubrik, pga the good old days, så har jag kommit på att den var lite felaktig. Den egentliga meningen ska ju vara "Han dog av överdos när han käkade pulvermos", vilket faktiskt gör det hela mer begripligt.

Ikväll blir det lilla julafton med brudarna, och imorrn julavslutning x2 på Midgård. Jag tror jag kommer dö av överdos av julavslutningar om jag inte slutar snart!

Hon dog av en överdos när hon käkade potatismos (järntabletter)

Sen min blodgivning har jag gått och blivit förkyld och trött (det första icket pga blodgivningen, men det andra möjligen). Jag fick järntabletter att äta som jag helt glömt bort, så jag oc Isabell konstaterade att jag måste ha järnbrist och därför är trött. Jag vågade inte följa Isas idé om att ta 5 tabletter samtidigt idag, istället fegade jag ur och tog bara en. Man vill ju inte dö av järnöverdos!

För övrigt gråter jag lite inombords åt Ola Rapace alias Stefan Lindman efter gårdagens Wallander. Jag ska inte spoila, utan fäller bara en tår.

Tips!

Jag snor nu tipset från Isabells bilddagbok, för att det är så himla roligt!
oioioi.se Årets bästa julkalender. Jag småskrattar fortfarande år de underbart dåliga ordvitsarna!

Smygreklam

Här kommer lite smygreklam för kvällens Plus, 21.00 på svt1, där jag och Kim kommer sitta och spela tv-spel i Sverkers närvaro.

För övrigt är jag numera en riktig blodgivare. Jag har gett mina 450 ml för första gången och känner mig som en otroligt duktig medborgare och medmänniska. Jag är också en ljuslykta rikare (Sara, jag jobbar på min vuxen-hylla med kastruller och andra vuxensaker) så allt känns bara bra. Alla på blodcentralen var för övrigt världens gulligaste. Bli blodgivare!

Tillägnad Sofia Sjögren, dagens 18-åring

En miljon grattis skickar jag till Sjöa och andra sidan jorden. Hon är numera vuxen och får göra vad hon vill. Grattis!

Dagens casting kändes ganska proffsig, och vi var helt slut i våra huvuden efter alla elva skådisar.

Jag är supermegafettaggad på lördagens fest. Det kommer att äga. Speciellt nu när vi har styrt upp allt.

RSS 2.0