mys

Idag har jag haft min nya mysiga kofta på mig i skolan, och därför inte frusit någonting alls under hela dagen! (Det var faktiskt ett tag sen)

Jag tror att jag efter gårdagens blogginlägg faktiskt har fått nån typ av ny energi till skolarbeten (nu försvinner den väl säkert bara för att jag skriver såhär, men skit samma). Idag har jag suttit i solen och förberett romanredovisning och börjat med min engelskaläxa, inte illa alls Vera!!

Kvällen kommer att tillbringas med Puls, Idol, Sara och dom som vill! Det blir njutbart. Precis som livet just nu.

aah

Jag har inte lyckats komma in i skol-lunket än. Alla arbeten känns som jordens största projekt att ta tag i, vilket leder till att jag skjuter upp allting till sista stund (som bildanalysen som ska in idag, och som jag skrev klart nyss).

Natten var mysig, men inte särskilt sömnrik, vilket ledde till en otroligt sliten skoldag. Engelskan var i stort sett outhärdlig, och utan The sun fanns det ju inget ljus (seriöst inte menat att avra en ordvits, det bara blev, kändes töntigt att ändra i efterhand).

Hursomhelst. Mycket att göra, men mycket lycka.

moget

Nu har jag varit i Göteborg på Bok och biblioteksmässan. Det låter otroligt intelektuellt och vuxet. Men är man vuxen så är man...

Ikväll surströmming hos Håkke&Anita. Mys och gott.
Sen b-slutspel i korpen.. spännande!

shit

Det är 37 stycken vänner som måste fylla i för att den ska bli fylld. Jag måste typ skaffa mig fler vänner...

Mina bästa vänner

Idag har jag fått en "MIna bästa vänner"-bok av en av mina lärare. Det var gulligt tycker jag. (Och nu låtsas jag att jag fick den bara sådär för att hon kände för det, och så är inte riktigt fallet. Jag vann en tävling, det är därför. Men låtsas gärna att jag fick den bara sådär! Det ger cred åt midgårdslärarna som då får ryktet av att ge sina elever presenter.)

Det är en väldigt bra "mina bästa vänner"-bok, för det finns massa olika delar:
- Det här är jag!
- Födelsedagskalender
- Mina bästa vänner
- Mina häftigaste fester
- Min skoltid

Hur som helst så är det en söt bok. Några av sakerna man ska fylla i är:
"Den häfigaste filmen"
"Den absolut bästa sången"
"Mitt livs största kärlek"

Jag har börjat mitt raggande efter folk som ska skriva, och ska fortsätta tills den är full. Hoppas jag har tillräckligt många vänner...

Slutkläm: Boken blev lite av dagens ljus.
Appropå ljus så ska jag och Sara snart iväg och sola. Vi är nerviga. Allt pga pakten att aldrig sola solarium som gjort oss till nybörjare när vi nu bryter pakten pga Saras eksem.

lyckobesked

Härmed är det klart att jag ska jobba som konfaledare på Strömbäcks konfa 1 nästa sommar. Det känns underbart.

Sen har jag inte så mycket mer att tillägga.

en stor gäspning

- Domarkursen är över.
- Regelprov godkänt (19/20, jag äger. Fast inte ärligt.)
- Huvudvärken är befintlig.
- Antal gäspningar idag: Oräkneliga
- Dagens bästa, alla kategorier: Att vakna med Kim.
- Dagens sämsta, alla kategorier: Att behöva gå upp och åka på domarkurs istället för att ligga kvar.

girltalk

Två dagars filmtävlande är nu slut, och det var roligt men stressigt. "Skönt med helg" kan man då tänka. Men domarkursen lör-sön 9-17 säger något annat. Skönt att jag i alla fall har Sandra och en del annat bra folk där.

Kvällen har bestått i att sitta i Saras kök med mina favvobrudar och diskutera livet (dvs, mestadels killar. Ja, tjejer funkar så.) Vi har även sjungit Spice Girls. Vi har också sett en galet stor fluga flyga rakt genom ljusets låga, fått sina vingar uppbrända och då fallit till marken (bordet). Alla fem skrek i kör tills Sara krossat flugan mot bordet med ett papper. Skönt.

Jag och Nicolina har under kvällen gång på gång uttalat orden "Jag borde nog tänka på hur mycket jag stoppar i mig" eller "Jag borde typ gå ner" samtidigt som vi öst i oss violglass. Vi konstaterade sen att det är våra pojkvänners fel (både direkt och indirekt) att vi "lägger på oss".
(Bara för att förtydliga: Jag och Nicolina är verkligen inga, och kommer aldrig bli, några som helt seriöst sitter och beklagar oss för vikt eller på fullaste allvar nånsin skulle sluta äta goda saker. Så ni behöver genetligen inte vara oroliga. Man får bara hurt-ryck ibland.




Du gör mig lycklig, älskling.

dålig bloggare

Jag erkänner att mitt bloggande varit under all kritik den sista tiden. Men jag har som inte riktigt tid (för det tar ju så lång tid att sätta sig vid datorn och försöka skriva nåt fyndigt som händer i ens liv just nu). Egentligen är jag nog bara för lat.

MEN livet rullar på, trots att jag har för lite tid för alla jag känner. Jag skulle liksom vilja ha två veckors tid på en vecka för att hinna med allt jag vill. Hoppas att alla har så smått överseende i alla fall, jag är ovan att ha så många att vilja vara med.

- Sara loves asians.
- Krya Sandra!
- Kim håller på att bli spelberonde.....(jag överdriver)

ledig helg

Min helg är nästan fullkomligt oplanerad. Det känns hur skönt som helst.
Det enda inbokade är att Kim bokat in sig hos mig på söndag kväll (delvis pga mitt tv-kanalsutbud!!). Men som jag och Isabell hävdar, söndag (framförallt söndag kväll) räknas inte riktigt till helgen. Söndag är som något eget på nåt sätt...
, min helg är oplanerad. (Det oplanerade inkluderar ändå att läsa Snabba cash och skriva mejl till Sjöa. Minst)


Imorrn önskar jag följande människor lycka till med följande:
  • Sara, Nicolina och Danne med Högskärs-resan! Mys på!
  • Kim och Anton med Patholmsviks-resan! Jobba hårt!
  • Isabell med KBA-mejlet. Skriv så tangentbordet glöder!
  • Mig själv med mitt softande och läsande och mejlskrivande.

Björn Borg goes cheeseballsbrud

Sara agerade Björn Borg igår på den improviserade tennisbanan när vi spelade med Kim, Johan och Alex. Vi lämnade de två sistnämda för att cykla till Puls och köpa chips, cheeseballs, godis och päronsoda. Är det fotboll så är det fotboll.
Vi blev dock alla tre, inklusive anländande Sandra och mina beloved parents småtrötta under matchen.

Plättar och Kvarteret Skatan till frukost och skolstart 12.40 är ingenting man kan klaga på, och vi njöt jag och min pojke. (Jag gillar det faktum att han numera har två stycken tjocktröjor hemma hos mig som jag kan mysa i, I like that).

Jag och Sandra ska återigen genomlida en helg med Frank och co. Vi ska ta det med humorn (som vanligt) och antagligen kugga regelprovet (som vanligt) och förhoppninsgvis slippa göra omprov (som vanligt). Allt detta om inte Robbie och co får med oss på "regelpluggarkväll" med chips. Det är chipsen som lockar. Vi ser väl hur det blir.

tre månader och en dag

Torsdagens träningshets slutade tillslut i simning, bubbling och bastning (för att väga upp det hurtiga köpte vi chips och dip efteråt).  För övrigt råkade jag skrämma Sara så att jag själv blev rädd, och trivdes som vanligt förträffligt mot den kalla väggen!

MItt val att läsa engelska C känns helt rätt, och jag är typ taggad på lektionerna. Känns bra.


Jag har världens bästa pojkvän, och har idag haft det i tre månader och en dag. Jag kan inte säga annat än att jag är lyckligt lottad.

hejhej!

Överraskningsfödelsedagsmiddagen (galet långt ord) för Linnea igår var mysig och uppskattad, bra!
Efteråt bytte jag om och gav mig ut på Haga för att, efter visst virrande, hitta ut därifrån och till Minerva. (Parentes, jag är verkligen asdålig på att hitta på Haga. Virrar alltid.)

Brathem stod för motståndet, och trots en stark första halvlek så förlorade vi matchen med 4-0. Men vi kände att vi inte hade något att skämmas för ändå. Lite stress med motståndarlaget efteråt tills lamporna släcktes, och vi tvingades hem från den kolsvarta planen!

Idag har jag och Kim bakat muffins och sett på Anna Pihl, bland annat. Jag har också utökat mitt program med 50 poäng och ska nu läsa Engelska C med Solen!! Lyckan.



Ikväll; efterlängtad hang-out med Sara och efterlängtad träning osv på Iksu.
Imorrn; Min första engelskalektion, skolfoto, filmlektion och idrott B.

tredje september

  • Idag fyller Linnea 18, fett med grattis till henne!!!
  • Idag fick jag ett underbart efterlängtad mejl av Sjöa!
  • Idag har jag haft min enda lektion, cyklat till trafikskolan för att få veta att dom har hur fullt som helst, cyklat hem i spöregn, ätit mackor och sett på six feet under.
  • I eftermiddag kommer Solen att lysa upp mitt hem ett tag!
  • Ikväll blir det mys med middag.
  • Ikväll (senare) ska vi spela korpenmatch. Ser tydligen ut som att det blir en blöt sådan, för tredje gången i rad!
  • Inatt ska Kim sova här, mys.

soft

Idag kommer nya one tree hill.

TRÄNING!

Jag fick ett lycklighetsryck nyss när jag och Sara bestämde oss för att åka till Iksu på torsdag och träna, simma och basta oss till döds. Det var länge sen jag var så peppad på att börja träna som jag är nu. Det är nog positivt, för då kanske det blir av på riktigt.
 PEPPA TORSDAG!!!!!!!
ps. Sjöa, ska du fortsätta på Träningsvärkstan när du kommer hem? Dvs. skulle vi isf vara träningsbuddies om vi börjar träna där?


Fotbollsmatch ikväll. Träning förföljer mig i min vardag. Skönt.


Isabell är bäst just nu! puss!

RSS 2.0