Kärlek

Jag har världens mest underbara pojkvän!!!

Skolan suger...

...ur mig  all min energi! Jag sitter ensam i ett klipprum på skolan och översätter en tråkig text till engelska. Jag slutade egentligen typ kvart i elva, men orkar inte fara hem pga eftermiddagens skrivarkurs. Bajs. Att vara på skolan utan att göra nåt vettigt, och utan att ha kul för fem öre gör en bara less, fett less.

Ikväll blir det i alla fall kvinnligt sällskap och socialt umgäne vilket ska bli trevligt. Synd att inte Sjöa kan vara med dock. Resten av veckan borde flyta på hyfsat smärtfritt, och helgen blir kanon med jobb, Kim-mys, 10 månader och träning kanske?


Ps. Jag sitter och klämmer på en färdigklämd bubbelplastbit. Hur tragisk får man bli?

Sleepy

Efter en mysig men något sömnfattig natt var det dags för religionsprov och nk-redovisning på skolan. Det gick helt okej I guess.

På eftermiddagen hängde jag med Kim på kommunfullmäktige =party! Kim är dock bäst. Efter hemkomsten la jag mig i soffan och somnade till Hugos tv-spelande. Oj så skönt det var! Det negativa är att nu fryser jag och känner mig såhär:

Robinson vecka 2

FÖRLÅT för att jag svek mitt löfte igår. Det föll bara ur mitt huvud.

Hursomhelst, igår när jag kom hem vid 20.35 var huset totalt nedsläckt (earth hour ni vet), och pappa satt i totalt mörker och såg på Robinson. Jag tänkte joina honom men behövde på på toa först, och har handen vid lysknappen då pappa säger:
"Du får ju inte tända!" Så där satt jag i mörkret.

Robinson bjöd igår på laguppdelning, vilket senare ledde till nya/fler uppfattningar om folk:

Christian Ternstedt
- verkar vara en riktigt dryg jävel. Jag hoppas och tror att hans paktkompisar går bakom hans rygg snart.

Lukas Berglund - En av mina favoriter. Verkar klok trots den halv-bratiga stilen. Dessutom snygg. Vi följer utvecklingen.

Rafael Ortega
- Intresset för Rafael har svalnat lite från min sida, oklart varför.

Jarmo Heinonen
- Någon som halvstolt berättar att han bajsat på sig kan man inte annat än gilla.


En vanlig fredagskväll framför TV:n

Kvällen har gått i den dåliga TV:ns tecken.

- Först ut var Kicki Danielsson i Så ska det låta. Den största karaktären i programmet var ändå "Sulo". Jag och Kim trodde länge att han egentligen var ljud-boms-kille som varit tvungen att hoppa in i brist på artister, men han finns!

- Sen var det dags för Grillad. Vi satt mest och skämdes faktiskt. Nog talat om det.

- Singing Bee! Totalt tondöva människor som är geeks och kan alla låttexter som finns. Hurra för svensk tv!

- Magnus Samuelsson vinner Let's dance och kvällen är fulländad.

Välkommen ombord my beloved SaraG!

Dagen till ära får Seglarlycka ännu ett inlägg, anledningar till detta:

- Hemsidan har fått en ny design
- Vi har börjat träna igen
- Sara G är ny medlem i vårt underbara lag!

Bara för att länkar jag sidan >> Seglarlycka

Idag har jag också tränat med Sjöa, och inför spinningen säger hon:
"Hon brukar ha pass med musik som du går i barndom av" dvs Schlager.

Go´musiken

Jag gick i barndom nyss.
Jag lyssnade på min förre detta så älskade cd-skiva: Svenska schlagervinnare genom tiderna
Det värsta med at gå i barndom var att jag kunde i stort sett alla texter, ALLA. Att jag förut också kunde vilket år vem vann och med vilken låt behöver vi inte ens tala om.

Jag vill upplysa hela allmänheten på att jag var en EXTREM tönt som yngre, musiken jag lyssnade på var gammal schlager och allt från Fame Factory. Här följer exempel från min cd-hylla back then:



ILLA

Att bli tillvåfflad

Våffeldagen till ära gjorde jag och Kim världens godaste våfflor som vi åt på vår mys-morgon. Den skolfria dagen har också fyllts ut av fotbollsträning med delar av Seglarlycka. Säsongen närmar sig med stormsteg, så därför tänkte jag lägga upp den underbara Seglarlycka-bild som finns på hemsidan, med mig som motiv:


Kvällen såg en stund ut att lämna mig på någon form av "aktie-fond-middags-grej". Det blev dock inget av tillslut, kanske lika bra!

Premiärdags!

Såhär på kvällskvisten är det dags för en premiär...
Första inlägget skrivet i Kims lägenhet! Jippie!

Det blir dock inget långt sådant, för jag somnade nyss i soffan, men min älskling väckte mig och påminde mig om mitt blogglöfte. Nu återgår jag alltså till chillande, sovande och mysande.
Over and out.

Tråkplugg

Jag sitter på Stadsbiblioteket och försöker skriva PA100-rapport. Det är tråkigt. Om 40 minuter ska jag och Sjöa träna igen, tagga (jag sitter occh äter cashew-nötter och en banan för att få lite energi).
Ps. Kom hit vid nio-tiden och upptäckte att det inte öppnade förrän 10! Jag satt alltså i tidningshallen i ca en timma, illa.

Igår visades den sista Beck, och jag satt med mamma, Hugo coh Sjöa och var rädd.
SPOILER!!!:
Gunvald slutade som polis.

Utvecklingssamtal med Mackis imorse, som vanligt småmysig stämning och inte så mycket vettigt som sades. Jag fattar inte riktigt hur lite det är kvar av skolan.

Spinn för livet! (höhö)

Jag skäms för den sista tiden.
Så nu har jag lovat Sjöa att uppdatera min blogg VARJE DAG i två veckor för att se om det sen kommer flyta på bättre av sig själv.

Jag kom just hem från ett underbart jobbigt spinning-pass med min och Sjöas beloved Mikael [Mikal]. JAg höll nästan på att dö, men nu mår jag bättre än någonsin. Det kommer göra susen att tvingas till tre spinning-pass i veckan den kommande månaden känner jag.

 

Gårdagen spenderades med min tönt till pojkvän (jag är också tönt), och vi såg Juve massakrera Roma och sen gick vi i barndom och såg Robinson! Fortsättning kommer att följa här om vad jag tycker, men så länge kan ni får favoriter so far:

 

- Rafael Ortega (mest för namnet, men också biffigheten och survivor-utsrålningen)

 

- Erik Rydberg (mest för hans spinkiga kropp men även faktum att han arbetar som innebandyinstruktör)

 

- Erik Billing (mest för att man inte får nåt grepp om veg-killen med röd tuppkam som ogillar de flesta)

 


Alternativ till plugg

Jag sitter och skriver på min rackarns redovisning om dokumentärfilmens historia, och vill egentligen göra 1000 andra saker istället.


Jag tänkte i alla fall lägga upp några bilder från lovet för att känna mig snäll mot de som kollar in min blogg då och då.

Jag och Sjöa posar utanför Corona!

1 & 2: Jag var på Corona med Isa, Sjöa och Sara (som jag inte har någon bild på unfortunaly). Vi skakade rumpa och var allmänt bäst.
3 & 4: Jag, Kim och Isa körde ner till Sundsvall och Ikea. Jag posade fult för kameran så att gubben på bilden såg sur ut och tyckte jag var en dålig bilförare. Isa var fotograf och finns därför inte synlig på någon bild!


RSS 2.0