Valle (högtidsdag, inte Hampusson)

Bara finlir kvar på rapporten nu vilket känns otroligt skönt. Jag kommer fylla resten av dagen med solning, obs-tripp, dusch och allmän nöjdhet över att vara klar med rapporten. Ikväll blir det manskör i stan (nej, jag ska inte sjunga) och sen sällskapsspelskväll med dom som vill.

Trevlig Valborg på er alla!

Photos

Idag har jag fått världens finaste bilder på världens finaste vänner av världens finaste Isabell. Tänk vilken lyckad dag!

Helg

I helgen har följande hänt:

* Sara har fyllt 19
* Sandra har fyllt 19
* Jag har ägnat mig år väldigt mycket konfaplanering
* Jag har solat på Ersboda-IFK Göteborg
* Jag har sett Billing och Rafael åka ut ur Robinson
* Jag har njutit av Kims sällskap

Sol

Jag har just genomfört årets första bikini-solning på gården! Yey! Nu gäller det bara att få den rätta brännan inför balen och studenten, höhö.

Skönt med ledig dag så man hinner skriva lite PA100, men nu bär det snart av till fotbollsträning som ska bli riktigt skönt.

Majschips!

Jag sitter och trycker i mig nachos samtidigt som jag skriver på en ganska nyligt påbörjad PA100-rapport som ska vara inne om 10 dagar. Hur lycklig kan man vara?


Mat

Igår var det bakis-tacos på g. Jag åt jag tre mjuka och tre hårda (maximalt fyllda), samt tre hårda som jag åt med guacamole. Jag blev inte så übermätt, och Filip kallade mig bottenlös. Ibland undrar jag hur jag skulle klara mig utan tacos.

Hurt

Jag känner mig pigg soml en lärka (nästan i alla fall) och ska klockan 10 iväg på morgonspinning! Oj så skönt! Först måste jag bara få i mig lite nyttig frukost (okej, jag försöker bara gottgöra kvällen liite grann...)

Städryck

En fantastiskt solig påsk var det för min del, och frma till idag var det även här vår-vibbar.

Just nu grundstädar jag mitt kaos-rum, sen ska jag testa hela min outfit inför morgondagens film-fest. Sandy i grease kommer entra stället och det kommer bli briljant!


En skär torsdag

Nu ska jag till hufvudstaden i några dagar och sakta men säkert förvandlas till en 08:a. Hoppas ni vill vara med mig när jag kommer hem ändå!

Lots of love, påskgodis och ägg till er alla!

partysugen

Idag har vi betalat in korpen-avgift och anmält vårt kära lag. Skönt.

Jag och Isabell har spånat på utklädnader till the party of the year nästa vecka. Det kommer bli kung vilket tema det än blir...
På tal om party är det 64 dagar kvar till studenten-fest imorrn, och jag taggar!!

10 månader

10 underbara månader med världens bästa firades  idag med en kärleks- och mysdag.

Genom att inte träna idag har jag misslycktas med mitt mål att träna tre spinningpass i veckan (det var dock totally worth it).

Bortglömd

Sara glömde bort mig igår.
Jag hade flera gånger sagt "men då ses vi 13.15 utanför åhléns då?". Varje gång svarade hon glatt ja. Så stod jag där utanför Åhléns, klockan var 13.15 men ingen Sara (som för övrigt aldrig brukar vara sen). Jag provar att ringa hennes mobil - som visar sig vara avstängd. Jag går iväg och driver runt på stan för mig själv ett tag. 13.35 ringer Sara:
"Fööörlåååt! Jag glöm de HELT bort dig!"

Så kan det vara ibland, men jag gillar min ägg-älskade g33k-vän ändå!

Äsch

Jag powernapade nyss, och var precis på vippen att somna. Då ringer pappa. Åh. Nu skiter jag i det, äter i stället och taggar kvällens servering!

På torsdag är det blodgivardags igen, yey!

Grattis på födelsedagen!

Vem är det nu som fyller år undrar ni...My blogg of course! (höhö) Detta firas med en repris på en del av mitt första riktiga inlägg:
Jag älskar att det är vår.

Det enda negativa är slasket. Slasket som skvätter upp när man försöker vara vårig/hurtig och cyklar istället för att åka buss. Framförallt dom omtalade "sneaky vattenpölarna" ska man passa sig för, dom man tror är ofarliga men som skvätter kanske värst.

Jag kan inte annat än hålla med även i år, även fast vårens cykelturer ändå kunnat genomföras hyfsat smärtfritt. Jag längtar till och med tills jag får tillbaka min cykel imorrn (trots att det är rätt soft att låna sin pojkväns skolkort).

En tanke som väcktes vid matbordet idag rörde familjen val av partners. Som ni kanske vet heter min pappa Jan och min mamma Karin, även pappas syster heter Karin och hon är gift med en Jan. Briljant!
För att jag och Hugo ska kunna upprätthålla denna tradition hyfsat är idén att Hugo skaffar sig en tjej som även hon heter Kim. Briljant, eller hur?

Solig första april!

Idag har varit en superbra dag. Jag vaknade två gånger av att andra gick upp, men fick själv ligga kvar. Sånt kan vara riktigt skönt. En cykeltur till skolan i kanonvädret, en solig fotbollsträning och god mat har inte gjort någonting sämre. Kvällen kommer bli bäst då jag är hos Kim!


RSS 2.0