Under the pavement - The beach

Jag skriver mest för Isabells skull, hon blir så arg när jag aldrig uppdaterar.

Jag har just bakat en sockerkaka till mammas födelsedagstårta imorgon, jag lyssnar på Deportees nya skiva på Spotify och solen lyser sådär kvällsaktigt utomhus. Man skulle kunna tro att livet leker.
Livet leker i och för sig på de flesta sätt, problemet är bara att jag har en oskriven kulturdebattartikel, minst ett oskrivet manus att skriva och en fotbollsturnering att genomföra innan jag helt kan släppa den obligatoriska skolan. För alltid.

Skönt är i alla fall att man har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, världens bästa familj, världens bästa årstid, världens bästa sommarjobb och ett alllmänt bra liv. Jag ska inte klaga mer. Puss på er alla!


Äckel-Vera

Jag känner mig otroligt fräsch för tillfället. En stark anledning till detta är att mitt håt tvättades idag, efter att inte ha fått bli tvättat sen i måndags! Illa. Jag vet inte riktigt hur det gick till att jag väntade så länge, men tillslut stod jag där med hår som inte blivit tvättat på fem dagar.

Jag ville bara tala om hur äcklig jag kan vara.

Upp och ner, ner och upp!

Dagen har varit en berg-och-dalbaneliknande sådan. I eftermiddags fick jag ännu ett sommarjobb klart, som kafépersonal på Smultronstället, vilket känns hur bra som helst. Jag cyklar efter detta mot Nolia för att berätta denna glada nyhet för min fotbollstränandepojkvän. Efter 20 minuter skadar han sig, så de följande timmarna tillbringade vi på akuten. Skadan varkar dock vara lindrigare än vi trodde vilket var skönt, så vi kunde åka hem lättade.

Kvällen har tillbringats med älskade tjejer som jag träffar för sällan, ni är bäst!

Isabell: vem tusan är Tjugans lillasyster??

Sjukling

Helgens frånvaro bortförklaras med magsjuka (frågan är ju när det hände senast?), men nu är jag frisk och redo för liv och blogg igen.

Robinson har än en gång sänts, och denna gång var det en helt oförberedd Angela Monroe som vvar tvungen att lämna. Både Rafael Ortega och Ranjit Roy medverkade vid örådet, utan att ens säga hej till de andra. Spännande att se var detta leder.
För er som tror att Robinson är mitt enda liv kan jag tala om att jag gör annat  om dagarna också. Det är bara det att Robinson har blivit något jag måste skriva om, fråga mig inte varför.

Från och med ikväll kan jag åter ses i offenligheten efter min sjukdom, så watch out!

Budgetbal och skippa plugg-väder

Nu är min balklänning möjlig att ha på sig, vilket är skönt. För min del blir det lite av en budgetbal med farmors klänning och mormors väska. Go retro!

Nu ska jag ignorera mitt engelskaplugg (som jag gjort i ett halvår) och se "The Visitor" istället. Det är nämligen perfekt "se film istället för att plugga-väder"!

Muskler

Idag har jag body-pumpat tillsammans med medelålders muskelpaket. Jag kände mig svag, men ändå fit i jämförelse. Jag ser fram emot morgondagens träningsvärk.

Kim sitter bakom mig och äter flingor med "riktig" mjölk, han är gullig. Likaså är Isabell som hellre ser på Seglarlyckas seriepremiär än firar sin lillasysters födelsedag, sånt gillar vi!

Nu lyssnar vi på Tommy högt i Kims lägenhet. Over and out.

Robinson update

Jag har varit slapp på att uppdatera er om mina känslor kring Robinson på sista tiden, men nu är det dags!

Dat har genomförts en sammanslagning, och Rafael Ortega var den som därefer först fick lämna Robinson. När Christian då insåg att han var nöst på tur väljer han att gråta i TV och ber om att få bli utröstad. Detta gillar inte tv4, så Christian blir därmed diskad från tävlingen. Angela Monroe vinner imunitet och sen är det dags för öråd...

I början av örådet kommer Rafael gående, och han välkomnas av Linda Isacsson. "Rafael är bara här för att observera, han kommer inte ha någonting att göra med utgången av röstningen". Örådet genomförs och Ranjit Roy röstas ut, sedan får deltagarna gå igen. Frågan som hänger sig kvar i luften sammanfattas bra av sms:et jag fick av Nicolina efter programmet:
"VAD TUSAN GJORDE RAFAEL??". Ja, vad gjorde han där? Han sa inte ett ord, utan satt bara där som ett fån under hela örådet. No offence Ranjit Roy, men det man minns från detta öråd är utan tvekan Rafaels medverkan.

Det ska bli otroligt spännande att följa utvecklingen.

RSS 2.0